Hippe orthopedische schoenen

Hippe orthopedische schoenen, daar maken wij ons hard voor. Want orthopedische schoenen hoeven allesbehalve saai te zijn. Of enkel functioneel. Een orthopedische schoen met een slangenprint? Of een aangepaste schoen in een kek kleurtje? Wij vinden het belangrijk dat jouw schoenen écht bij jou passen, aan je voeten én bij je smaak.

Lees meer

Mooie orthopedische schoenen? Dat kan zeker!

Wie aan orthopedische schoenen denkt, denkt misschien niet direct aan hippe, vrolijke modellen. Jammer, want het kan wél. Wij vertalen voeten naar schoenen. Daarmee bedoelen we dat we verder kijken dan functionaliteit.

Wij maken orthopedische schoenen die modern zijn, zonder uit het oog te verliezen dat ze functioneel moeten zijn voor jouw voeten. Wij maken mooie orthopedische schoenen met veel passie in Veenendaal: in frisse kleuren, opvallende prints of klassiek met een twist.

Modern en comfortabel

Hippe orthopedische schoenen

  • Volledig op maat gemaakt
  • Uitstekende ondersteuning
  • Verbeterde mobiliteit
hippe orthopedische schoenen Hippe orthopedische schoenen, mooie orthopedische schoenen, moderne orthopedische schoenen

Goede orthopedische schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen

Wat zijn goede orthopedische schoenen? Goede orthopedische schoenen zijn niet alleen volledig op maat gemaakt om voetproblemen op te lossen, maar passen ook bij jouw persoonlijke smaak. Want alleen dan voel jij je comfortabel.

Om hiervoor in aanmerking te komen, heb je een verwijzing nodig van een medisch specialist, bijvoorbeeld een orthopedisch chirurg, revalidatiearts of reumatoloog. Alleen met een verwijzing kunnen wij de door jou gewenste schoenen aanmeten. Hoe wij orthopedische schoenen precies aanmeten, lees je hier.

Jouw schoenen, jouw persoonlijke smaak

Kom je schoenen bij ons aanmeten, dan is het fijn om te weten wat jouw wensen zijn. Wij halen inspiratie uit schoenen die jij mooi vindt. Neem dus gerust een paar mee. Of een afbeelding. Wij kijken samen naar de kleur en het model en geven je advies over de sluiting, het soort leer en eventuele kleurcombinaties. Samen maken we een ontwerp waar jij je helemaal in kunt vinden!

Veelgestelde vragen

Hier vind je een selectie van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

×

Vacature Orthopedisch schoenmaker

Wij zoeken een ervaren gediplomeerd Orthopedisch Schoenmaker. Heb je interesse of wil je meer weten? Bekijk de vacature hier of bel ons!

 

Bel direct voor een afspraak