Orthopedische Schoenen Type A

Orthopedische schoenen voor dames

Orthopedische schoenen voor dames worden volledig op maat gemaakt om voetproblemen op te lossen. Helpen steunzolen of aangepaste confectieschoenen niet voldoende tegen voetklachten, dan kom je hiervoor in aanmerking.

Voor orthopedische schoenen voor dames, heren en kinderen heb je een verwijzing nodig van een medisch specialist, bijvoorbeeld een orthopedisch chirurg, revalidatiearts of reumatoloog.

Lees meer
Onze werkwijze
Volledige werkwijze
 • Maak een afspraak

  Heb je orthopedische damesschoenen nodig? Bel naar 0318 – 55 34 72 dan plannen wij een afspraak met je in.

 • Verwijzing van specialist

  Het aanmeten van orthopedische schoenen duurt ongeveer 1,5 uur. Hiervoor heb je een verwijzing van een medisch specialist nodig.

 • Schoenen passen

  Na 4 weken nodigen we je uit voor een pasafspraak. Tijdens deze afspraak mag je de kleur en het model uitzoeken.

 • Controle-afspraak

  Na 6-8 weken zijn je orthopedische schoenen klaar, tijdens de pasafspraak maken we meteen een afleverafspraak. Na 4 weken volgt een controle-afspraak.

Orthopedische schoenen in dames modellen

Wij maken orthopedische schoenen in allerlei modellen, ook voor dames. Orthopedische schoenen in damesmodellen zijn niet alleen functioneel, maar bovendien ook volgens de laatste mode. Dat is ons streven, orthopedische schoenen voor een vrouw maken die passen bij haar wensen en ideeën. Wij vertalen voeten naar schoenen. Bekijk onze catalogus voor inspiratie.

Orthopedische schoenen

De voordelen op een rij

 • Volledig op maat gemaakt
 • Uitstekende ondersteuning
 • Minder tot nauwelijks pijn
 • Verbeterde mobiliteit
 • Vergroot de kans op genezing
Orthopedische schoenen door Heuvel Orthopedische Schoentechniek Semi-orthopedische schoenen door Heuvel Orthopedische Schoentechniek

Orthopedische damesschoenen

Om orthopedische schoenen te maken die volledig bij je wensen aansluiten, vragen wij je om een paar schoenen mee te nemen dat je mooi vindt. Of een afbeelding daarvan. Wij halen inspiratie uit de kleur en het model en geven je advies over de sluiting, het soort leer en eventuele kleurcombinaties.

Na twaalf weken zijn je orthopedische schoenen klaar en kun je ze inlopen. Neem hier vooral de tijd voor, je lichaam moet wennen. Dit duurt ongeveer twee weken. Draag je sinds kort orthopedische damesschoenen? Het is goed om je voeten regelmatig te (laten) checken op drukplekken.

Wanneer we jouw eerste orthopedische schoenen in damesmodel hebben afgeleverd, maken we een controle-afspraak. Hier zit ongeveer vier weken tussen. Tijdens deze vervolgafspraak kun je een reservepaar orthopedische schoenen samenstellen met onze schoentechnicus en adviseren we je over het onderhoud en reinigen van je schoenen.

Veelgestelde vragen

Hier vind je een selectie van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Bel direct voor een afspraak