Orthopedische Schoenen Type A

Orthopedische schoenen voor heren

Heb je een verwijzing van een medisch specialist voor orthopedische schoenen voor heren? Dan helpen wij je graag aan orthopedische schoenen die volledig bij jouw voeten passen. Orthopedische herenschoenen zijn geschikt wanneer steunzolen of aangepaste confectieschoenen je voetklachten niet verhelpen.

Wij streven ernaar om orthopedische schoenen voor heren, dames en kinderen te maken die passen bij onze klanten. We luisteren naar jouw wensen, waardoor orthopedie schoenen niet alleen functioneel zijn, maar ook volledig naar smaak. Dat vinden we belangrijk, dat orthopedische schoenen écht bij je persoonlijke wensen aansluiten.

Lees meer
Onze werkwijze
Volledige werkwijze
 • Maak een afspraak

  Heb je orthopedische herenschoenen nodig? Bel naar 0318 – 55 34 72 dan plannen wij een afspraak met je in.

 • Verwijzing van specialist

  Het aanmeten van orthopedische schoenen duurt ongeveer 1,5 uur. Hiervoor heb je een verwijzing van een medisch specialist nodig.

 • Schoenen passen

  Na 4 weken nodigen we je uit voor een pasafspraak. Tijdens deze afspraak mag je de kleur en het model uitzoeken en maken we een afspraak na 6 tot 8 weken om de schoenen af te leveren.

 • Controle-afspraak

  Na 6-8 weken zijn je orthopedische schoenen klaar. Na 4 weken volgt een controle-afspraak.

Orthopedische schoenen voor mannen

Wij maken al jaren orthopedische schoenen voor mannen. Bekijk onze catalogus voor inspiratie. We vinden het belangrijk dat je je prettig voelt in de schoenen die je draagt – zonder uit het oog te verliezen dat ze functioneel moeten zijn. Om hiervoor te zorgen, nodigen wij je uit om een paar schoenen mee te nemen waar je tevreden mee bent. Wij halen inspiratie uit de kleur en het model.

Samen met jouw keuze voor de sluiting, het leer en de kleur of een combinatie van kleuren ontwerpen wij het orthopedische herenmodel. Na ongeveer twaalf weken zijn ze klaar en kun je ze komen ophalen. Hierover informeren we je.

Orthopedische schoenen

De voordelen op een rij

 • Volledig op maat gemaakt
 • Uitstekende ondersteuning
 • Minder tot nauwelijks pijn
 • Verbeterde mobiliteit
 • Vergroot de kans op genezing
Sneakers man orthopedie schoen Orthopedische schoenen voor mannen

Inlopen van orthopedische herenschoenen

Alle orthopedische schoenen, dus ook orthopedische herenschoenen, moeten ingelopen worden omdat je lichaam moet wennen. Draag de schoenen in de ochtend en middag een uur, en bouw dit op. Het duurt ongeveer twee weken voordat ze comfortabel zitten.

Draag je sinds kort orthopedische herenschoenen, vergeet dan niet om je voeten regelmatig op drukplekken te (laten) controleren.

Tijdens de controle-afspraak, die ongeveer vier weken na het afleveren van het eerste paar plaatsvindt, kijken we niet alleen naar eventuele klachten, maar mag je ook een reservepaar samenstellen met onze schoentechnicus.

Veelgestelde vragen

Hier vind je een selectie van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Bel direct voor een afspraak