Orthopedische schoenen in dames modellen

Voor orthopedische schoenen voor dames, heren en kinderen heb je een verwijzing nodig van een medisch specialist, bijvoorbeeld een orthopedisch chirurg, revalidatiearts of reumatoloog.

Wij maken orthopedische schoenen in allerlei modellen, ook voor dames. Orthopedische schoenen in damesmodellen zijn niet alleen functioneel, maar bovendien ook volgens de laatste mode. Dat is ons streven, orthopedische schoenen voor een vrouw maken die passen bij haar wensen en ideeën. Wij vertalen voeten naar schoenen. Bekijk onze catalogus voor inspiratie.

Orthopedische schoenen

De voordelen op een rij

  • Volledig op maat gemaakt
  • Uitstekende ondersteuning
  • Minder tot nauwelijks pijn
  • Verbeterde mobiliteit
  • Vergroot de kans op genezing
Orthopedische schoenen door Heuvel Orthopedische Schoentechniek Materialen

Inspiratie voor je volgende paar schoenen

Bekijk onze digitale orthopedische schoenenwinkel

Heuvel Orthopedische Schoentechniek in Veenendaal
Orthopedische schoenen
Materialen
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Materialen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus

Orthopedische damesschoenen inlopen

Om orthopedische schoenen te maken die volledig bij je wensen aansluiten, vragen wij je om een paar schoenen mee te nemen dat je mooi vindt. Of een afbeelding daarvan. Wij halen inspiratie uit de kleur en het model en geven je advies over de sluiting, het soort leer en eventuele kleurcombinaties.

Na twaalf weken zijn je orthopedische schoenen klaar en kun je ze inlopen. Neem hier vooral de tijd voor, je lichaam moet wennen. Dit duurt ongeveer twee weken. Draag je sinds kort orthopedische damesschoenen? Het is goed om je voeten regelmatig te (laten) checken op drukplekken.

Reservepaar orthopedische schoenen samenstellen

Wanneer we jouw eerste orthopedische schoenen in damesmodel hebben afgeleverd, maken we een controle-afspraak. Hier zit ongeveer vier weken tussen. Tijdens deze vervolgafspraak kun je een reservepaar orthopedische schoenen samenstellen met onze schoentechnicus en adviseren we je over het onderhoud en reinigen van je schoenen.

Over Heuvel Schoentechniek

Lelijk, grof of stug: het zijn vooroordelen over orthopedische schoenen die wij graag wegnemen. Wij vertalen voeten naar schoenen. Daarmee bedoelen we dat we verder kijken dan functionaliteit.

Wij maken orthopedische schoenen die modern zijn, zonder uit het oog te verliezen dat ze functioneel moeten zijn voor jouw voeten. We hebben een passie voor schoenen als orthopedische schoenenwinkel, al generaties lang.

Sandra en Henco Ambacht orthopedisch schoentechnicus

Veelgestelde vragen

Hier vind je een selectie van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

×

Vakantieperiode

De vakantieperiode is ook bij ons aangebroken. Hierdoor zijn we op sommige momenten telefonisch minder bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Bel direct voor een afspraak