Orthopedische schoenen voor mannen

Wij streven ernaar om orthopedische schoenen voor heren, dames en kinderen te maken die passen bij onze klanten. We luisteren naar jouw wensen, waardoor orthopedie schoenen niet alleen functioneel zijn, maar ook volledig naar smaak. Dat vinden we belangrijk, dat orthopedische schoenen écht bij je persoonlijke wensen aansluiten.

Wij maken al jaren orthopedische schoenen voor mannen. Bekijk onze catalogus voor inspiratie. We vinden het belangrijk dat je je prettig voelt in de schoenen die je draagt – zonder uit het oog te verliezen dat ze functioneel moeten zijn. Om hiervoor te zorgen, nodigen wij je uit om een paar schoenen mee te nemen waar je tevreden mee bent. Wij halen inspiratie uit de kleur en het model.

Samen met jouw keuze voor de sluiting, het leer en de kleur of een combinatie van kleuren ontwerpen wij het orthopedische herenmodel. Na ongeveer twaalf weken zijn ze klaar en kun je ze komen ophalen. Hierover informeren we je.

Orthopedische schoenen

De voordelen op een rij

  • Volledig op maat gemaakt
  • Uitstekende ondersteuning
  • Minder tot nauwelijks pijn
  • Verbeterde mobiliteit
  • Vergroot de kans op genezing
Remko Abels Orthopedische schoenen voor mannen

Inspiratie voor je volgende paar schoenen

Bekijk onze digitale orthopedische schoenenwinkel

Heuvel Orthopedische Schoentechniek in Veenendaal
Orthopedische schoenen
Materialen
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Materialen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus

Inlopen van orthopedische herenschoenen

Alle orthopedische schoenen, dus ook orthopedische herenschoenen, moeten ingelopen worden omdat je lichaam moet wennen. Draag de schoenen in de ochtend en middag een uur, en bouw dit op. Het duurt ongeveer twee weken voordat ze comfortabel zitten.

Draag je sinds kort orthopedische herenschoenen, vergeet dan niet om je voeten regelmatig op drukplekken te (laten) controleren.

Reservepaar orthopedische schoenen samenstellen

Tijdens de controle-afspraak, die ongeveer vier weken na het afleveren van het eerste paar plaatsvindt, kijken we niet alleen naar eventuele klachten, maar mag je ook een reservepaar samenstellen met onze schoentechnicus.

Over Heuvel Schoentechniek

Lelijk, grof of stug: het zijn vooroordelen over orthopedische schoenen die wij graag wegnemen. Wij vertalen voeten naar schoenen. Daarmee bedoelen we dat we verder kijken dan functionaliteit.

Wij maken orthopedische schoenen die modern zijn, zonder uit het oog te verliezen dat ze functioneel moeten zijn voor jouw voeten. We hebben een passie voor schoenen als orthopedische schoenenwinkel, al generaties lang.

Sandra en Henco Ambacht orthopedisch schoentechnicus

Veelgestelde vragen

Hier vind je een selectie van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Bel direct voor een afspraak