Leonie Hartsuijker

Orthopedisch schoentechnicus (in opleiding)

Leonie is onze orthopedisch schoentechnicus in opleiding. Ze leert het vak, terwijl ze het direct in de praktijk brengt. En dat gaat haar goed af. Van steunzolen maken tot leer oppennen: Leonie is een vakvrouw in spe!

  • Werkzaam sinds: februari 2023
  • Opleiding: Orthopedisch schoentechnicus in opleiding + Orthopedisch instrumentmaker

Van instrumentmaker tot schoentechnicus

‘Op maandag ga ik naar school, op dinsdag t/m donderdag werk ik’, vertelt de goedlachse Leonie. Ze is orthopedisch schoentechnicus in opleiding. Maar het vak is haar niet geheel onbekend. ‘Mijn achtergrond is orthopedisch instrumentmaker.’ Dat houdt alles rondom protheses en ortheses in. In 2023 maakte ze na twintig jaar de switch naar de schoentechniek.

‘Ik heb het getroffen met het bedrijf’, vindt Leonie. Ze kende Heuvel Schoentechniek al, omdat ze hier als orthopedisch instrumentmaker kwam. ‘Ik sta achter de manier, waarop we hier werken. Het is veel persoonlijker.’ Leonie krijgt energie van de dubbelrol die ze heeft. Enerzijds het werken met klanten, anderzijds het maken van schoenen. Juist dat handwerk verdwijnt langzaam, omdat het heel kostbaar is. Dat vindt Leonie jammer.

Deskundigheid

De laatste blogs van Leonie

Heuvel Orthopedische Schoentechniek in Veenendaal

Sneaker trends voor 2024

Auteur: Leonie Hartsuijker
Wie zegt dat je met orthopedische schoenen niet bij de tijd kunt zijn? Wij bewijzen je graag het...
Lees meer

Sneakermodel als favoriet

In de werkplaats is ze het meest in haar element. Elke dag is anders. Leonie leest schoenen uit, maakt steunzolen en bouwt voeringen op. De schoen waar ze het liefst mee bezig is? Een sneakermodel met mooie, zachte kleuren. Trots laat ze een voorbeeld zien.

Leonie zit helemaal op haar plek, dat is duidelijk. Ze gaat elke dag met een voldaan gevoel naar huis. ‘Door de sfeer, collega’s, maar ook de ruimte die ik krijg om te ontwikkelen. Het is een fijne plek om te werken.’

×

Vakantieperiode

De vakantieperiode is ook bij ons aangebroken. Hierdoor zijn we op sommige momenten telefonisch minder bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Bel direct voor een afspraak