Mooie orthopedische schoenen? Dat kan zeker!

Wie aan orthopedische schoenen denkt, denkt misschien niet direct aan hippe, vrolijke modellen. Jammer, want het kan wél. Wij vertalen voeten naar schoenen. Daarmee bedoelen we dat we verder kijken dan functionaliteit.

Wij maken orthopedische schoenen die modern zijn, zonder uit het oog te verliezen dat ze functioneel moeten zijn voor jouw voeten. Wij maken mooie orthopedische schoenen met veel passie in Veenendaal: in frisse kleuren, opvallende prints of klassiek met een twist.

Modern en comfortabel

Hippe orthopedische schoenen

  • Volledig op maat gemaakt
  • Uitstekende ondersteuning
  • Verbeterde mobiliteit
Ambacht orthopedisch schoentechnicus Ambacht orthopedisch schoentechnicus

Inspiratie voor je volgende paar schoenen

Bekijk onze digitale orthopedische schoenenwinkel

Heuvel Orthopedische Schoentechniek in Veenendaal
Orthopedische schoenen
Materialen
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Materialen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus

Goede orthopedische schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen

Wat zijn goede orthopedische schoenen? Goede orthopedische schoenen zijn niet alleen volledig op maat gemaakt om voetproblemen op te lossen, maar passen ook bij jouw persoonlijke smaak. Want alleen dan voel jij je comfortabel.

Om hiervoor in aanmerking te komen, heb je een verwijzing nodig van een medisch specialist, bijvoorbeeld een orthopedisch chirurg, revalidatiearts of reumatoloog. Alleen met een verwijzing kunnen wij de door jou gewenste schoenen aanmeten. Hoe wij orthopedische schoenen precies aanmeten, lees je hier.

Jouw schoenen, jouw persoonlijke smaak

Kom je schoenen bij ons aanmeten, dan is het fijn om te weten wat jouw wensen zijn. Wij halen inspiratie uit schoenen die jij mooi vindt. Neem dus gerust een paar mee. Of een afbeelding. Wij kijken samen naar de kleur en het model en geven je advies over de sluiting, het soort leer en eventuele kleurcombinaties. Samen maken we een ontwerp waar jij je helemaal in kunt vinden!

Over Heuvel Schoentechniek

Lelijk, grof of stug: het zijn vooroordelen over orthopedische schoenen die wij graag wegnemen. Wij vertalen voeten naar schoenen. Daarmee bedoelen we dat we verder kijken dan functionaliteit.

Wij maken orthopedische schoenen die modern zijn, zonder uit het oog te verliezen dat ze functioneel moeten zijn voor jouw voeten. We hebben een passie voor schoenen als orthopedische schoenenwinkel, al generaties lang.

Sandra en Henco Ambacht orthopedisch schoentechnicus

Veelgestelde vragen

Hier vind je een selectie van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

×

Vakantieperiode

De vakantieperiode is ook bij ons aangebroken. Hierdoor zijn we op sommige momenten telefonisch minder bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Bel direct voor een afspraak