Semi-orthopedische schoenen aanmeten bij heren

Over semi-orthopedische schoenen hebben mensen vaak vooroordelen. Die nemen wij graag weg. Wij bieden semi-orthopedische nette schoenen voor heren, dames en kinderen aan. Dat doen wij door tijdens onze eerste afspraak goed naar jouw wensen en behoeften te luisteren.

Dit gesprek duurt ongeveer een uur. We meten je voeten op: we meten de omvang en maken een blauw- en schuimafdruk. In overleg met ons orthopedisch schoentechnicus kies je een model dat aan te passen is aan jouw voeten.

Zitten ze comfortabel? Zijn ze functioneel? Dan kies je vervolgens ook de kleur. Heb je semi-orthopedische nette herenschoenen uitgekozen, dan bestellen wij deze voor je. We nemen contact met je op wanneer ze bij ons bedrijf in Veenendaal binnen zijn. Dan kun je de pasvorm voor het eerst beoordelen.

Semi-orthopedische schoenen

De voordelen op een rij

  • Verschillende lengtematen
  • Verschillende breedtematen
  • Verschillende steunmogelijkheden
Heuvel Orthopedische Schoentechniek Veenendaal Heuvel Orthopedische Schoentechniek Veenendaal

Inspiratie voor je volgende paar schoenen

Bekijk onze digitale orthopedische schoenenwinkel

Heuvel Orthopedische Schoentechniek in Veenendaal
Orthopedische schoenen
Materialen
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Materialen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus

Semi-orthopedische herenschoenen inlopen

Draag je sinds kort semi-orthopedische schoenen voor heren, dan zal je merken dat ze nog niet helemaal comfortabel zitten. Je moet ze inlopen. Dit duurt ongeveer twee weken. We adviseren je dan ook om de semi-orthopedische schoenen een uur te dragen, zowel ’s ochtends als ’s middags. De tijdsduur kun je steeds iets verlengen, totdat ze naar tevredenheid zitten.

Controle-afspraak voor pasvorm en functionaliteit

Het is mogelijk dat je spierpijn krijgt, doordat je de semi-orthopedische herenschoenen inloopt. Dat komt doordat je lichaam moet wennen. Wij raden je aan om je voeten regelmatig te (laten) controleren op drukplekken.

Ongeveer vier weken nadat we het eerste paar semi-orthopedische schoenen voor heren hebben afgeleverd, volgt een controle-afspraak om de pasvorm en functionaliteit te beoordelen.

Over Heuvel Schoentechniek

Lelijk, grof of stug: het zijn vooroordelen over orthopedische schoenen die wij graag wegnemen. Wij vertalen voeten naar schoenen. Daarmee bedoelen we dat we verder kijken dan functionaliteit.

Wij maken orthopedische schoenen die modern zijn, zonder uit het oog te verliezen dat ze functioneel moeten zijn voor jouw voeten. We hebben een passie voor schoenen als orthopedische schoenenwinkel, al generaties lang.

Sandra en Henco Ambacht orthopedisch schoentechnicus

Veelgestelde vragen

Hier vind je een selectie van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

×

Vakantieperiode

De vakantieperiode is ook bij ons aangebroken. Hierdoor zijn we op sommige momenten telefonisch minder bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Bel direct voor een afspraak