Semi-orthopedische damesschoenen aanmeten

Hoe worden semi-orthopedische damesschoenen aangemeten? Tijdens onze eerste afspraak, die ongeveer een uur duurt, meet onze orthopedisch schoentechnicus je voeten nauwkeurig op. Dat doet hij door de omvang van je voeten te meten. We maken ook een blauw- en schuimafdruk van je voeten.

In overleg met onze schoentechnicus kies je een model dat aan te passen is aan jouw voeten. Niet ieder model leent zich voor jouw voet(klachten). Na het aanmeten, bestellen we je schoenen.

Wanneer de door jou samengestelde semi-orthopedische damesschoenen bij ons binnen zijn, maken we een afspraak met je om deze aan je af te leveren. Dan bepaal je ook de pasvorm.

Semi-orthopedische schoenen

De voordelen op een rij

  • Verschillende lengtematen
  • Verschillende breedtematen
  • Verschillende steunmogelijkheden
Leonie Hartsuijker Semi-orthopedische schoenen door Heuvel Orthopedische Schoentechniek

Inspiratie voor je volgende paar schoenen

Bekijk onze digitale orthopedische schoenenwinkel

Heuvel Orthopedische Schoentechniek in Veenendaal
Orthopedische schoenen
Materialen
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Materialen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus

Semi-orthopedische damesschoenen inlopen

Semi-orthopedische schoenen voor dames, heren en kinderen moeten altijd ingelopen worden. Dit duurt ongeveer twee weken. Je kunt ze inlopen door de schoenen zowel in de ochtend als middag een uur te dragen, en dit steeds iets te verlengen.

Houd er rekening mee dat je spierpijn kunt krijgen wanneer je je semi-orthopedische schoenen inloopt. Ook is het goed om je voeten regelmatig te (laten) controleren op drukplekken.

Recht op een reservepaar schoenen

Ongeveer vier weken nadat we het eerste paar dames semi-orthopedische schoenen hebben afgeleverd, volgt een controle-afspraak om de pasvorm en functionaliteit te beoordelen. Goed om te weten: je hebt recht op een reservepaar.

Over Heuvel Schoentechniek

Lelijk, grof of stug: het zijn vooroordelen over orthopedische schoenen die wij graag wegnemen. Wij vertalen voeten naar schoenen. Daarmee bedoelen we dat we verder kijken dan functionaliteit.

Wij maken orthopedische schoenen die modern zijn, zonder uit het oog te verliezen dat ze functioneel moeten zijn voor jouw voeten. We hebben een passie voor schoenen als orthopedische schoenenwinkel, al generaties lang.

Sandra en Henco Ambacht orthopedisch schoentechnicus

Veelgestelde vragen

Hier vind je een selectie van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

×

Vakantieperiode

De vakantieperiode is ook bij ons aangebroken. Hierdoor zijn we op sommige momenten telefonisch minder bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Bel direct voor een afspraak