Veiligheidsniveau: orthopedische werkschoenen S3

Draag je orthopedische schoenen dan wil je op de werkvloer natuurlijk ook comfort met veiligheid combineren. Deze werkschoenen zijn er voor alle werksituaties en kunnen worden aangepast in de lengte, breedte en hoogte. Ze moeten een beschermende neus hebben en zijn ideaal wanneer je werkt in een professionele keuken of de bouw.

Wil je werkschoenen op maat laten maken? Wij kunnen speciale aanpassingen doen aan jouw werkschoenen, zodat ze perfect aansluiten en voldoende ondersteuning bieden.

Orthopedische werkschoenen zijn er voor heren en dames en in allerlei veiligheidsniveaus, waaronder ‘orthopedische werkschoenen S3’. S3 is de hoogste veiligheidsnormering. De veiligheidsschoenen onder dit veiligheidsniveau voldoen aan verschillende criteria, waaronder:

 • Anti-slipzolen
 • Gesloten hielen
 • Energie-absorberend vermogen in de hiel
 • Veiligheidsneuzen
 • Brandstofbestendigheid van de zolen
 • Anti-statische eigenschappen
 • Ondoordringbare zolen
 • Profielzolen
Orthopedische werkschoenen

De voordelen op een rij

 • Veiligheid voorop
 • Perfecte ondersteuning
 • Verbeterde mobiliteit
Heuvel Orthopedische Schoentechniek Veenendaal Heuvel Orthopedische Schoentechniek Veenendaal

Inspiratie voor je volgende paar schoenen

Bekijk onze digitale orthopedische schoenenwinkel

Heuvel Orthopedische Schoentechniek in Veenendaal
Orthopedische schoenen
Materialen
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Materialen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus

Neskrid orthopedische werkschoenen

Wij verkopen orthopedische werkschoenen van het merk Neskrid. Dit merk biedt multifunctionele (orthopedische) oplossingen voor schoenen, waaronder aangepaste veiligheidsschoenen. Neskrid is opgericht in 1924 en is door de jaren heen uitgegroeid tot een groot merk op internationaal niveau.

Zijn orthopedische werkschoenen aftrekbaar?

Orthopedische werkschoenen moeten worden aangevraagd en goedgekeurd door het UWV. Wanneer een werkgever niet aangesloten is bij het UWV en eigenrisicodrager is, moet er een offerte die door ons wordt opgesteld, worden goedgekeurd door de werkgever.

Voor ZZP’ers is er helaas geen mogelijkheid tot vergoeding. Deze factuur kunnen we natuurlijk wel zetten op naam van het bedrijf. Wil je meer weten over vergoedingen, neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je hierover graag meer.

Over Heuvel Schoentechniek

Lelijk, grof of stug: het zijn vooroordelen over orthopedische schoenen die wij graag wegnemen. Wij vertalen voeten naar schoenen. Daarmee bedoelen we dat we verder kijken dan functionaliteit.

Wij maken orthopedische schoenen die modern zijn, zonder uit het oog te verliezen dat ze functioneel moeten zijn voor jouw voeten. We hebben een passie voor schoenen als orthopedische schoenenwinkel, al generaties lang.

Sandra en Henco Ambacht orthopedisch schoentechnicus
×

Vakantieperiode

De vakantieperiode is ook bij ons aangebroken. Hierdoor zijn we op sommige momenten telefonisch minder bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Bel direct voor een afspraak