Orthopedische enkellaarsjes voor elk moment

Heb je orthopedische schoenen voor dames nodig, maar wil je geen standaard uitvoering? Wij maken orthopedische schoenen op maat, waaronder orthopedische enkellaarsjes en orthopedische dameslaarzen. Wij letten daarbij niet alleen op stevigheid, comfort en de voering van je enkellaars of schoen, maar houden ook rekening met jouw persoonlijke voorkeuren.

Zo zorgen we ervoor dat je orthopedische enkellaarsjes of andere maatwerk schoenen uitstekende ondersteuning bieden, maar ook passen bij je smaak. Hoge orthopedische laarzen kun je bijvoorbeeld mooi dragen onder een jurk, orthopedische enkellaarzen onder een jeans. Wat jouw wens ook is, deze meten wij bij je aan.

Doordat wij maatwerk bieden, zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo maakten wij niet alleen maatwerk enkellaarsjes en sneakers in neutrale tinten, maar ook in opvallende prints. Denk aan slangenleer en tijgerprint. Laat je inspireren door orthopedische schoenen die wij voor anderen mochten maken.

Modern en comfortabel

Orthopedische laarzen

  • Volledig op maat gemaakt
  • Uitstekende ondersteuning
  • Verbeterde mobiliteit
Orthopedische schoenen Ambacht orthopedisch schoentechnicus

Inspiratie voor je volgende paar schoenen

Bekijk onze digitale orthopedische schoenenwinkel

Heuvel Orthopedische Schoentechniek in Veenendaal
Orthopedische schoenen
Materialen
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Materialen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus

Ruim keuze in orthopedische dameslaarzen

Orthopedische dameslaarzen zijn niet alleen warm, maar moeten ook comfortabel zitten. Het maakt niet uit of jouw persoonlijke voorkeur naar elegant, stoer of vooral praktisch neigt: wij zorgen ervoor dat jouw laarzen op maat functioneel zijn en jouw voeten perfect ondersteunen. Wil je dameslaarzen met een hak? Ook dat kunnen wij voor je maken, helemaal passend bij jouw wensen en voeten.

Om in aanmerking te komen voor enkellaarzen of hoge laarzen heb je een verwijzing nodig van een medisch specialist, bijvoorbeeld een orthopedisch chirurg, revalidatiearts of reumatoloog. Alleen met een verwijzing kunnen wij jouw gewenste (enkel)laarzen aanmeten.

Stijlvolle orthopedische laarzen voor dames

Van een orthopedische enkellaars met hak tot een veterschoen: wij vertalen voeten naar schoenen. Maar voordat we dat doen, luisteren we naar je wensen en ideeën. Dat vinden we belangrijk. Zonder uit het oog te verliezen dat jouw (enkel)laarzen functioneel moeten zijn voor jouw voeten.

Om te weten wat je mooi vindt, mag je een afbeelding laten zien of een paar favoriete schoenen of laarzen meenemen. Je kunt niet alleen de kleur en het model kiezen, maar ook het soort leer. Wij adviseren je over de sluiting, leerkeuze en kleurcombinatie. Na zes tot acht weken zijn je maatwerk laarzen op maat klaar.

Over Heuvel Schoentechniek

Lelijk, grof of stug: het zijn vooroordelen over orthopedische schoenen die wij graag wegnemen. Wij vertalen voeten naar schoenen. Daarmee bedoelen we dat we verder kijken dan functionaliteit.

Wij maken orthopedische schoenen die modern zijn, zonder uit het oog te verliezen dat ze functioneel moeten zijn voor jouw voeten. We hebben een passie voor schoenen als orthopedische schoenenwinkel, al generaties lang.

Sandra en Henco Ambacht orthopedisch schoentechnicus

Veelgestelde vragen

Hier vind je een selectie van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

×

Vakantieperiode

De vakantieperiode is ook bij ons aangebroken. Hierdoor zijn we op sommige momenten telefonisch minder bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Bel direct voor een afspraak