Dit is onze werkwijze

Orthopedische schoenen aanmeten

Wil je orthopedische schoenen laten aanmeten, omdat steunzolen of aangepaste confectieschoenen je voetklachten niet verhelpen? Hiervoor heb je een verwijzing nodig van een medisch specialist, zoals een orthopedische chirurg, revalidatiearts of reumatoloog.

Orthopedische schoenen zijn volledig op maat gemaakte schoenen die wij in ons bedrijf in Veenendaal maken. Wij letten hierbij niet alleen op functionaliteit, maar ook op het uiterlijk van de orthopedische schoen.

Wij vinden het belangrijk dat de schoenen op maat steun bieden en volledig naar wens zijn. Orthopedische schoenen aanmeten duurt ongeveer anderhalf uur.

Lees meer

Bekijk ook

Orthopedische schoenen op maat

Om tot een orthopedische schoen op maat te komen, maken we twee leesten. Een leest is een mal van je voet met de nodige aanpassingen. We maken er twee, voor elke voet één. Hierdoor weten we zeker dat jouw orthopedische schoenen op maat zijn. Echt op maat.

Bij de tweede afspraak, de afspraak waarbij je mag passen, pas je een doorzichtige passchoen. Hiermee controleren wij de mal van je voet.

Dit is ook de afspraak waarbij je het model, de kleur en het leer kunt uitkiezen in overleg met de technicus.

Bij het aanmeten van orthopedische schoenen vragen we ook altijd naar jouw wensen en ideeën. Dat vinden we belangrijk, zonder uit het oog te verliezen dat orthopedische schoenen functioneel moeten zijn. Wij raden je daarom aan om een paar favoriete schoenen of een afbeelding mee te nemen.

Met deze informatie en ons advies over de sluiting, leerkeuze en kleurencombinaties gaan wij aan de slag. Na zes tot acht weken zijn je orthopedische schoenen op maat klaar en kun je ze komen ophalen.

Orthopedische schoenen

De voordelen op een rij

  • Volledig op maat gemaakt
  • Uitstekende ondersteuning
  • Minder tot nauwelijks pijn
  • Verbeterde mobiliteit
  • Vergroot de kans op genezing
Orthopedische schoenen door Heuvel Orthopedische Schoentechniek Semi-orthopedische schoenen door Heuvel Orthopedische Schoentechniek
×

Vakantieperiode

De vakantieperiode is ook bij ons aangebroken. Hierdoor zijn we op sommige momenten telefonisch minder bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Bel direct voor een afspraak