Orthopedische sneakers voor dames en heren

Wij zijn gespecialiseerd in orthopedische sneakers voor dames, heren en kinderen. Om hiervoor in aanmerking te komen, heb je een verwijzing nodig van een medisch specialist. Met deze verwijzing kun je een afspraak maken voor het op maat laten maken van orthopedische sneakers.

Het aanmeten van je sneakers duurt ongeveer 1,5 uur. Na ongeveer vier weken nodigen we je uit om je aangepaste sneakers te komen passen. Tijdens deze afspraak mag je de kleur en het model van je orthopedische sneakers uitzoeken. Zo is jouw sneaker niet alleen volledig op maat, maar ook nog eens helemaal naar je smaak.

Na zes tot acht weken volgt een pasafspraak. Tijdens deze afspraak maken we direct een nieuwe afspraak om je orthopedische schoenen te overhandigen. Na vier weken hebben we een controle-afspraak.

Orthopedische sneakers

De voordelen op een rij

  • Perfecte ondersteuning
  • Verbeterde mobiliteit
  • Hip en comfortabel
Onderhoud orthopedische schoenen

Inspiratie voor je volgende paar schoenen

Bekijk onze digitale orthopedische schoenenwinkel

Heuvel Orthopedische Schoentechniek in Veenendaal
Orthopedische schoenen
Materialen
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Materialen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus

De voordelen van orthopedische sneakers

Orthopedische sneakers voor mannen en vrouwen helpen bij voet-, enkel-, heup- en rugklachten. Denk aan ernstige hallux valgus, een vergroeiing van de grote teen, en aandoeningen zoals diabetes. Naast het feit dat deze sneakers een perfecte pasvorm voor jouw voeten bieden, zijn ze ook nog eens modern.

Wij kunnen orthopedie sneakers maken volgens de laatste mode. Heb je een favoriet merk? Of vind je een bepaalde kleur mooi? Laat het ons weten, zodat we je sneakers kunnen maken volgens je wensen.

Vergoedt mijn zorgverzekeraar orthopedische sneakers?

Voor de eerste aanpassing aan je orthopedische schoenen, is een verwijzing nodig. De aanvraag van de specialist samen met de offerte dienen wij in bij je verzekering. Dit is nodig om een machtiging voor de vergoeding te krijgen.

Sommige verzekeraars geven geen machtiging meer af. Het belangrijk dat je verzekeringspapieren goed zijn ingevuld. De vergoeding kan per verzekeraar verschillen, dit kunnen wij in het eerste gesprek met je bekijken. Bij herhalingsaanpassingen is meestal een brief van de huisarts voldoende voor de verzekeraar.

Over Heuvel Schoentechniek

Lelijk, grof of stug: het zijn vooroordelen over orthopedische schoenen die wij graag wegnemen. Wij vertalen voeten naar schoenen. Daarmee bedoelen we dat we verder kijken dan functionaliteit.

Wij maken orthopedische schoenen die modern zijn, zonder uit het oog te verliezen dat ze functioneel moeten zijn voor jouw voeten. We hebben een passie voor schoenen als orthopedische schoenenwinkel, al generaties lang.

Sandra en Henco Ambacht orthopedisch schoentechnicus

Veelgestelde vragen

Hier vind je een selectie van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

×

Vakantieperiode

De vakantieperiode is ook bij ons aangebroken. Hierdoor zijn we op sommige momenten telefonisch minder bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Bel direct voor een afspraak