Aanmeten van semi-orthopedische schoenen

Semi-orthopedische schoenen kunnen we in verschillende lengte- en breedtematen bestellen. Bovendien is er in deze schoen voldoende ruimte om aanpassingen te doen, zoals steunzolen.

Het aanmeten van semi-orthopedische schoenen duurt ongeveer een uur. Geen voet is hetzelfde, daarom is het belangrijk om je voeten nauwkeurig op te meten. Dit doen wij door de omvang van je voeten te meten en we maken een blauw- en schuimafdruk van je voet.

Heb je semi-orthopedische maatschoenen nodig, dan kies je in overleg met onze orthopedisch schoentechnicus een model dat aan te passen is aan jouw voeten.

Na het aanmeten bestellen we de schoenen en wanneer deze binnen zijn, maken we een afspraak om ze aan je af te leveren. Tijdens deze afspraak beoordeel je de pasvorm.

Semi-orthopedische schoenen

De voordelen op een rij

  • Verschillende lengtematen
  • Verschillende breedtematen
  • Verschillende steunmogelijkheden
Semi-orthopedische schoenen door Heuvel Orthopedische Schoentechniek Heuvel Orthopedische Schoentechniek Veenendaal

Inspiratie voor je volgende paar schoenen

Bekijk onze digitale orthopedische schoenenwinkel

Heuvel Orthopedische Schoentechniek in Veenendaal
Orthopedische schoenen
Materialen
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Materialen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus

Semi-orthopedische schoenen inlopen

Neem de tijd om aan je nieuwe schoenen te wennen. Dit kun je opbouwen door ze in de ochtend en middag een uur te dragen, en zo steeds iets langer. Het kan zijn dat je spierpijn krijgt, houd hier rekening mee.

Recht op een reservepaar

Na ongeveer twee weken moeten je schoenen comfortabel zijn. Het is belangrijk om je voeten regelmatig te (laten) controleren op drukplekken. Ongeveer vier weken nadat we het eerste paar hebben afgeleverd, volgt een controle-afspraak om de pasvorm en functionaliteit te beoordelen. Bij semi-orthopedische maatschoenen heb je recht op een reservepaar.

Over Heuvel Schoentechniek

Lelijk, grof of stug: het zijn vooroordelen over orthopedische schoenen die wij graag wegnemen. Wij vertalen voeten naar schoenen. Daarmee bedoelen we dat we verder kijken dan functionaliteit.

Wij maken orthopedische schoenen die modern zijn, zonder uit het oog te verliezen dat ze functioneel moeten zijn voor jouw voeten. We hebben een passie voor schoenen als orthopedische schoenenwinkel, al generaties lang.

Sandra en Henco Ambacht orthopedisch schoentechnicus

Veelgestelde vragen

Hier vind je een selectie van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Bel direct voor een afspraak