Zo meten wij orthopedische comfortschoenen aan

Wij maken orthopedische comfortschoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Deze schoenen zijn naar wens samen te stellen: van de leest tot de veters. Het voordeel hiervan is dat deze schoenen je niet alleen comfort bieden, maar ook volledig zijn afgestemd op jouw persoonlijke smaak.

Om een uitstekende pasvorm te garanderen, raden wij je aan om een afspraak te maken. Wij meten comfortschoenen graag voor je aan, dit duurt ongeveer een uur.

Het aanmeten van comfortschoenen op maat is nauwkeurig: we meten de omvang van je voeten en maken een blauw- en schuimafdruk. Deze afdruk vormt de basis voor jouw comfortschoenen. Samen met een orthopedisch schoentechnicus kies je vervolgens een model dat past bij jouw voeten en wensen.

Hebben jullie een model uitgekozen, dan bestellen we de schoenen naar keuze. Wanneer deze bij ons binnen zijn, maken we een afspraak om ze aan je af te leveren. Tijdens deze afspraak beoordeel je de pasvorm.

Orthopedische comfortschoenen

De voordelen op een rij

  • Verschillende lengtematen
  • Verschillende breedtematen
  • Verschillende steunmogelijkheden
Materialen Remko Abels

Inspiratie voor je volgende paar schoenen

Bekijk onze digitale orthopedische schoenenwinkel

Heuvel Orthopedische Schoentechniek in Veenendaal
Orthopedische schoenen
Materialen
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Materialen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus

Orthopedische comfortschoenen inlopen

Heb je orthopedische comfortschoenen nodig, dan raden wij je aan om deze in te lopen. Je voeten moeten hieraan wennen, net als de rest van je lichaam. Comfortschoenen inlopen, doe je het beste door ze in de ochtend en middag een uur te dragen, en zo steeds iets langer. Het kan zijn dat je spierpijn krijgt.

Recht op een reservepaar

Na ongeveer twee weken moeten je comfortschoenen prettig zitten. Naast het inlopen adviseren wij je om je voeten regelmatig te (laten) controleren op drukplekken. Ongeveer vier weken nadat we het eerste paar hebben afgeleverd, volgt een controle-afspraak om de pasvorm en functionaliteit te beoordelen. Bij comfortschoenen op maat heb je recht op een reservepaar.

Over Heuvel Schoentechniek

Lelijk, grof of stug: het zijn vooroordelen over orthopedische schoenen die wij graag wegnemen. Wij vertalen voeten naar schoenen. Daarmee bedoelen we dat we verder kijken dan functionaliteit.

Wij maken orthopedische schoenen die modern zijn, zonder uit het oog te verliezen dat ze functioneel moeten zijn voor jouw voeten. We hebben een passie voor schoenen als orthopedische schoenenwinkel, al generaties lang.

Sandra en Henco Ambacht orthopedisch schoentechnicus

Veelgestelde vragen

Hier vind je een selectie van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Bel direct voor een afspraak