Verbandpantoffels voor dames en heren

Kun je door vocht in je voeten je huidige schoenen niet aan? Of heb je verwondingen? Wij hebben zowel verbandpantoffels voor dames als voor heren. De verbandschoenen die wij aanbieden, zijn van het merk Pulman.

Onze verbandsloffen zijn heel comfortabel: je kunt het voetbed eruit halen en een eventuele (medische) steunzool erin doen. De zool is licht en anti-slip, waardoor je pantoffels extra prettig zitten.

De verbandschoenen voor dames en heren zijn verkrijgbaar van maat 35 tot en met maat 50. Maat 36 tot en met 47 hebben wij standaard op voorraad. Heb je een kleinere of grotere maat nodig, dan bestellen wij die graag voor je.

Verbandpantoffels

Bieden uitkomst

  • Wanneer je net geopereerd bent
  • Wanneer je een voetwond hebt
  • Pijnlijke drukplekken op of onder je voet(en) hebt
Heuvel Orthopedische Schoentechniek Veenendaal Heuvel Orthopedische Schoentechniek Veenendaal

Inspiratie voor je volgende paar schoenen

Bekijk onze digitale orthopedische schoenenwinkel

Heuvel Orthopedische Schoentechniek in Veenendaal
Orthopedische schoenen
Materialen
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Materialen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus

Verbandpantoffels kopen? Pas ze eerst even

Wil je verbandpantoffels kopen om goed te kunnen herstellen van een gedeeltelijke amputatie, verwonding of operatie? Houd er rekening mee dat je, wanneer je verband draagt, een maat groter moet bestellen dan je normaal gesproken draagt. Het is slim om verbandschoenen, oftewel therapieschoenen, te passen voordat je ze aanschaft.Vergoedt mijn zorgverzekeraar verbandpantoffels?

Vergoedt mijn zorgverzekeraar verbandpantoffels?

Verbandpantoffels worden vergoed door je zorgverzekering wanneer je een verwijzing van je huisarts hebt. Heb je geen verwijzing van een medisch specialist, dan kosten de verbandschoenen gemiddeld €150. Heb je vragen over de vergoeding van verbandpantoffels? Stel ze gerust.

Over Heuvel Schoentechniek

Lelijk, grof of stug: het zijn vooroordelen over orthopedische schoenen die wij graag wegnemen. Wij vertalen voeten naar schoenen. Daarmee bedoelen we dat we verder kijken dan functionaliteit.

Wij maken orthopedische schoenen die modern zijn, zonder uit het oog te verliezen dat ze functioneel moeten zijn voor jouw voeten. We hebben een passie voor schoenen als orthopedische schoenenwinkel, al generaties lang.

Sandra en Henco Ambacht orthopedisch schoentechnicus

Veelgestelde vragen

Hier vind je een selectie van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

  • Wat kosten verbandpantoffels?

    De verbandpantoffels die wij leveren, kosten ongeveer €150. Wanneer je huisarts een verwijzing schrijft, worden de verbandsloffen vergoed.

×

Vakantieperiode

De vakantieperiode is ook bij ons aangebroken. Hierdoor zijn we op sommige momenten telefonisch minder bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Bel direct voor een afspraak