Heuvel Orthopedische Schoentechniek in Veenendaal

Kleurrijk, chunky en opvallend

Sneaker trends voor 2024: ook orthopedische sneakers kunnen hartstikke trendy zijn

Wie zegt dat je met orthopedische schoenen niet bij de tijd kunt zijn? Wij bewijzen je graag het tegenovergestelde. Wij kunnen elk model maken. Met het uiterlijk van een moderne sneaker, en het comfort van een maatschoen.

Loop jij het liefst de hele dag op sneakers? Ook als je orthopedische schoenen nodig hebt, kun je met de mode meegaan. Doe inspiratie op, voordat je naar onze afspraak komt, zodat je weet welke sneakers jij het mooiste vindt.

Sneaker trends voor 2024

In 2024 voert de lage sneaker de boventoon. Maar dan in een nieuw jasje. Het mag kleurrijk, chunky en opvallend. Ben je daar niet zo van? Niet getreurd, ook de klassieke sneaker is terug van weggeweest. We zetten 5 sneaker trends van 2024 op een rijtje.

Knallen met kleur

Kleur is in. Hoe feller, hoe beter. Het gaat zelfs zo ver, dat je met neon sneakers hartstikke hip bent. Ja, ook glow in the dark. Natuurlijk kun je kiezen voor een volledig gekleurde schoen. Houd je het liever wat veiliger, dan is een accentkleur altijd goed. Ga bijvoorbeeld voor rood, dé sneakerkleur van 2024.

Een voorbeeld van deze trend is de Adidas Gazelle. Met deze sneaker, in maar liefst 30 kleuren(!), zit je in 2024 gegarandeerd goed. Een nieuwkomer is de Onitsuka Tiger Mexico 66. Nog vrij onbekend, met de nadruk op ‘nog’. De verwachting is dat dit sneakermerk het gaat maken in 2024.

Schoenen ‘van vroeger’

De Adidas Gazelle is niet alleen populair, vanwege de kleur. Het model is geïnspireerd op de retro voetbalschoen. En alles ‘van vroeger’ doet het goed in 2024. Klassieke ontwerpen maken een comeback. Bijvoorbeeld de Adidas Samba, Converse Chuck Taylor All Stars of Timberlands.

Inspiratie voor je volgende paar schoenen

Bekijk onze digitale orthopedische schoenenwinkel

Heuvel Orthopedische Schoentechniek in Veenendaal
Orthopedische schoenen
Materialen
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Materialen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus

Leer-suède combi

De Miu Miu x New Balance 530 is één van de trendy sneakers in 2024. Dat komt door de materiaalkeuze. Een mix van leer en suède. Dit zien we bij steeds meer modellen terug. Bijvoorbeeld bij de New Balance 991v1. Maar ook Adidas en Asics hebben veel schoenen met de leer-suède combi.

Chunky & platform

The bigger the better. Je hoeft je sneakers in 2024 niet te verbergen. Ze mogen er zijn. Inclusief veel poespas. Chunky vormen zijn in, net als de platformzool. Dat is een dikke zool, waarbij je ineens een paar centimeter langer bent. Denk aan de Guess Bisun Dad sneakers of de Tech Hera sneaker van Nike.

Als je al denkt dat orthopedische schoenen lomp of grof zijn, dan bevestigt deze trend dat dat niet erg is. Elke sneaker mag er zijn. Welke kleur, vorm of maat het ook heeft. Ook die van jou. (En dat orthopedische sneakers allesbehalve lomp of grof zijn, laat ons portfolio zien).

Sporty stijl

Is de sportieve schoen ooit ‘uit’ geweest? Wat ons betreft niet. De sporty stijl is een blijvertje. Dat zien we in de stabiele verkoopcijfers van de New Balance 9060, Asics 1130 of Nike V2K sneaker. Durf je een statement neer te zetten? Kijk dan eens naar het futuristische ontwerp van de Salomon Xt6.

Welke sneakertrend jou ook ligt, wij zorgen ervoor dat de schoen bij jouw voeten past. Samen creëren we orthopedische sneakers die comfortabel én modern zijn. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen maken? Bel ons even voor een afspraak!

×

Vakantieperiode

De vakantieperiode is ook bij ons aangebroken. Hierdoor zijn we op sommige momenten telefonisch minder bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Bel direct voor een afspraak