Welk paar past bij jou?

Zo doe je inspiratie op voor orthopedische schoenen

Orthopedische schoenen nodig? Het is de kunst om een paar te vinden, dat bij jou past. Ontdek welke kleuren, materialen en modellen jij mooi vindt. Dat doe je bijvoorbeeld door ons portfolio te bekijken, onze social media kanalen te volgen en onze blog te lezen.

Er heerst de opvatting dat orthopedische schoenen lomp, stug en saai zijn. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Wij kijken er graag met een verfrissende blik naar. Er zijn ook genoeg hippe orthopedische schoenen. Voor heren, dames en kinderen. Ons doel? Schoenen maken, waar jij lekker op loopt én je zelfverzekerd in voelt. Als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

Een wereld die opengaat

Heb je een verwijsbrief gekregen voor een orthopedisch schoenspecialist? Dan gaat er vast een wereld voor je open. Waar je op elke hoek van de straat een ‘reguliere’ schoenwinkel tegenkomt, is dat voor orthopedische schoenen niet zo. De keuze lijkt misschien beperkt. Maar niets is minder waar.

Doordat je schoenen op maat laat maken, kun je voor elk ontwerp gaan. Van orthopedische sneakers tot orthopedische laarzen. Een Nike look-a-like? Heuse cowboy boots? Of nette schoenen van leer? Kies de schoen die jij mooi vindt. Wij zorgen dat jij lekker loopt. Samen zoeken we de juiste sluiting, materiaal en kleur uit.

Inspiratie voor je volgende paar schoenen

Bekijk onze digitale orthopedische schoenenwinkel

Heuvel Orthopedische Schoentechniek in Veenendaal
Orthopedische schoenen
Materialen
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Materialen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus

Zo kun je inspiratie opdoen

Maar hoe ontdek je wat je mooi vindt? We begrijpen dat een wereld aan mogelijkheden, ook voor keuzestress kan zorgen. Om je voor te bereiden op onze afspraak, is het handig om inspiratie op te doen. Dat kun je op allerlei manieren doen:

  • Bekijk ons portfolio met schoenen die wij voor anderen gemaakt hebben.
  • Scroll door onze social media kanalen, waar wij nieuwe modellen delen
  • Houd onze blog in de gaten, voor trends, tips en advies

Natuurlijk kun je ook familie, vrienden en kennissen om raad vragen. Of loop een rondje door de winkelstraat en bekijk het assortiment van verschillende winkels. Wil je echt een goed beeld krijgen van de mogelijkheden? Plan dan een afspraak in met onze specialist, door ons te bellen.

×

Vakantieperiode

De vakantieperiode is ook bij ons aangebroken. Hierdoor zijn we op sommige momenten telefonisch minder bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Bel direct voor een afspraak