Heuvel Orthopedische Schoentechniek in Veenendaal

Zodat ze langer meegaan

Zo belangrijk is nazorg van jouw orthopedische schoenen

Hoe beter je voor je schoenen zorgt, hoe langer ze meegaan. Klinkt logisch, maar we kunnen het niet vaak genoeg zeggen. De nazorg van jouw orthopedische schoenen heeft invloed op je loopcomfort. Daarom is het zo belangrijk.

Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Wij bieden nazorg met een controle-afspraak en garantie. Jij kunt ervoor zorgen dat de schoen goed onderhouden blijft. We geven je graag wat tips en advies.

Nazorg en garantie

Heb je (semi-)orthopedische schoenen nodig? Vier weken na jouw afleverafspraak, kom je nog eens langs voor controle. We bespreken dan eventuele klachten en stellen een reservepaar samen. Daarnaast kunnen we na een maand zien of jouw orthopedische schoenen de juiste pasvorm hebben. We zijn ook benieuwd hoe jij het dragen ervaart en ze behandelt. Is er iets mis? Dan kunnen we de schoen voor je aanpassen.

Goed om te weten: je krijgt 3 maanden garantie op de pasvorm van een schoen. Voor wat betreft het materiaal en de technische kwaliteit geldt een garantie van zes maanden. Die is niet van toepassing bij normale slijtage.

Inspiratie voor je volgende paar schoenen

Bekijk onze digitale orthopedische schoenenwinkel

Heuvel Orthopedische Schoentechniek in Veenendaal
Orthopedische schoenen
Materialen
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Materialen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus

Slijtage en levensduur

Dat bevestigt nog maar eens hoe belangrijk schoenonderhoud is. Slijtage is normaal, maar je hebt invloed op de snelheid daarvan. Orthopedische schoenen voor dames en heren zijn bedoeld om jouw voeten te corrigeren. Om je te ondersteunen bij elke beweging. Daarom is het zo belangrijk dat jouw schoenen in optimale staat blijven.

Dat doe je door goed voor ze te zorgen. Van het aantrekken tot je loophouding: lees hier hoe je dat het beste doet. Vragen? Je kunt ons altijd even bellen!

De gemiddelde levensduur van orthopedische schoenen is vijftien tot achttien maanden. Schoenen gebruik je intensief, daarom ben je na deze tijd meestal toe aan een nieuw paar. Het verschilt per zorgverzekering, hoe vaak orthopedische schoenen vergoed worden. Laat je goed informeren hierover.

Merk je tussentijds dat de hakken of zolen versleten zijn? Voorkom ergere schade. Laat ze op tijd vervangen. Ook dat doet onze schoentechnicus graag voor je. Wij gunnen je optimaal loopcomfort. Gun jezelf dat ook.

Bel direct voor een afspraak