Orthopedische schoenen voor een kind

Wij maken orthopedische schoenen voor kinderen en volwassen in ons bedrijf in Veenendaal. Wij streven ernaar om voeten naar schoenen te vertalen en kijken daarbij ook naar het uiterlijk van een schoen. Orthopedische schoenen voor een kind moeten niet alleen functioneel zijn, maar ook passen bij de wensen van het kind en de ouder(s) of verzorgende(n).

Om orthopedische schoenen voor een kind te maken, vragen wij de ouder(s) of verzorgende(n) om een paar schoenen mee te nemen dat naar tevredenheid is. Hieruit halen wij inspiratie voor de kleur, het model en het soort leer. Wij adviseren je onder meer over de sluiting en de kleurcombinatie. Een afbeelding meenemen mag ook, natuurlijk.

Orthopedische schoenen

De voordelen op een rij

  • Volledig op maat gemaakt
  • Uitstekende ondersteuning
  • Minder tot nauwelijks pijn
  • Verbeterde mobiliteit
  • Vergroot de kans op genezing
Onderhoud orthopedische schoenen Materialen

Inspiratie voor je volgende paar schoenen

Bekijk onze digitale orthopedische schoenenwinkel

Heuvel Orthopedische Schoentechniek in Veenendaal
Orthopedische schoenen
Materialen
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Materialen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus
Orthopedische schoenen
Ambacht orthopedisch schoentechnicus

Wanneer zijn orthopedische schoenen voor kinderen klaar?

Het maken van orthopedische schoenen voor een kind duurt ongeveer acht weken. Dit is het proces van A tot Z. Na het uitzoeken van de schoenen, maken we direct een afspraak om de schoenen af te leveren.

Het is goed om te weten dat orthopedische schoenen ingelopen moeten worden. Het duurt ongeveer twee weken voordat ze comfortabel zijn. Wij adviseren je om de voeten van je kind regelmatig te (laten) checken op drukplekken.

Hoe kunnen orthopedische schoenen ingelopen worden?

Orthopedische kinderschoenen inlopen, doe je het beste door ze ’s ochtends en ’s middags een uur te dragen. Bouw dit op. Tijdens onze controle-afspraak – die vindt plaats na ongeveer vier weken – behandelen we eventuele klachten.

Over Heuvel Schoentechniek

Lelijk, grof of stug: het zijn vooroordelen over orthopedische schoenen die wij graag wegnemen. Wij vertalen voeten naar schoenen. Daarmee bedoelen we dat we verder kijken dan functionaliteit.

Wij maken orthopedische schoenen die modern zijn, zonder uit het oog te verliezen dat ze functioneel moeten zijn voor jouw voeten. We hebben een passie voor schoenen als orthopedische schoenenwinkel, al generaties lang.

Sandra en Henco Ambacht orthopedisch schoentechnicus

Veelgestelde vragen

Hier vind je een selectie van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

×

Vakantieperiode

De vakantieperiode is ook bij ons aangebroken. Hierdoor zijn we op sommige momenten telefonisch minder bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Bel direct voor een afspraak