Over vergoedingen en terugbetalen

Worden steunzolen vergoed?

Heb je steunzolen nodig, dan wil je weten of er een vergoeding tegenover staat vanuit je verzekeraar. Steunzolen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Je kunt je er wel aanvullend voor verzekeren.

Wil je je aanvullend verzekeren? Dan krijg je een vergoeding voor het aanmeten, de aanschaf en de reparatie van steunzolen vanuit een aanvullende verzekering. De vergoeding voor steunzolen is tot een maximumbedrag per jaar.

Lees meer

Steunzolen nodig? Check dit bij je zorgverzekering

Wil je je aanvullend verzekeren voor steunzolen? Houd er dan rekening mee dat je niet te veel premie betaalt. Dat is vaak het geval wanneer je de aanvullende verzekering alleen afsluit voor de vergoeding van steunzolen. Soms kun je de kosten voor steunzolen beter zelf betalen.

Wil je de steunzolen zelf betalen of door je verzekering? Het komt voor dat het goedkoper is om steunzolen zelf te betalen dan je aanvullend te verzekeren.

Dit is afhankelijk van de andere aanvullende dekkingen die het pakket biedt of waarvan je al gebruik maakt. Wil je meer weten over een eventuele vergoeding voor steunzolen? Wij geven je graag advies.

Welke zorgverzekeraar vergoedt steunzolen?

De basisverzekering vergoedt geen steunzolen. Als je de kosten voor steunzolen vergoed wilt krijgen, kun je je aanvullend verzekeren.

×

Vakantieperiode

De vakantieperiode is ook bij ons aangebroken. Hierdoor zijn we op sommige momenten telefonisch minder bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Bel direct voor een afspraak